LED szalagok

Stílusos LED szalag belső térbe

A legmodernebb SMD LED-technológiával ellátott, stílusos LED-szalagot belső terekbe tervezték, és például konyhaszekrények, kirakatok, bútorok vagy mennyezetek és szegélylécek közvetett/reflektoros megvilágítására használható. A LED-szalag 1 méterenként 60 SMD chipet tartalmaz, és az öntapadó szalagnak köszönhetően könnyen felszerelhető közvetlenül a szegélylécre.

Ár idején felülvizsgálat: 18 260 Ft

Hatékony és praktikus LED szalag

Az egyik legjobb dekoratív világítási típus. Világítás, amely nagyon egyszerű kialakítással tűnik ki. Könnyen testre szabható a vágási lehetőségnek köszönhetően. Előnye, hogy olyan helyeken is elhelyezhető, ahol a hagyományos lámpatestek egyszerűen nem helyezhetők el. És hogy rengeteg hely van. Ugyanakkor a világítás ezeken a helyeken általában az egyik legvonzóbb. A LED szalagok tökéletes modern és praktikus megoldást jelentenek.

Ár idején felülvizsgálat: 645 Ft

LED fényszalag SMD technológiával

A LED-es fényszalagok praktikus, hatékony és modern megoldást jelentenek. Felhasználásuk sokrétű. Nem csak abban az időszakban fogja értékelni őket, amikor korán sötétedik, és több időt tölt otthonában. Miért érdemes ebben a kivitelben beszerezni, és bárhol is kerüljön alkalmazásra?

Ár idején felülvizsgálat: 4 797 Ft

A LED szalagok kétségtelenül hasznos eszközök a különböző sarkok és szerkezetileg nehezen hozzáférhető helyek megvilágítására, ahol a hagyományos mennyezeti lámpák felszerelése nem lehetséges. A LED-csíkok telepítése nagyon egyszerű és gyors, így mindenki meg tudja csinálni. Nagyszerűek fürdőszobákba és konyhákba, valamint kültérre is. A LED-csíkok kiválasztásakor azonban mindig figyelembe kell vennie, hogy hová fogja telepíteni.

Az olyan belső terek esetében, ahol nem áll fenn annak a veszélye, hogy a szalag vízzel érintkezik, választhatja a legolcsóbb, öntapadós szalagot, amely nem vízálló. Ellenkező esetben mindig IP65 vagy IP68 besorolású vízálló LED-szalagot válasszon. A szalagok LED-jei szilikonba vagy szilikagélbe vannak burkolva, ami nagymértékben növeli a tartósságukat, és segít megvédeni őket a nedvességtől és a portól. Figyelembe kell vennie a szalagszélességet, az oszthatóságot és a fényerősséget is, amely a teljesítményen alapul. Ez az egyetlen módja annak, hogy elérd a megvilágosodást, amiről álmodtál.