LED reflektorok

Praktikus LED reflektor újratölthető akkumulátorral

LED reflektor az Emos újratölthető vezeték nélküli reflektor ott világít, ahol szükség van rá, de akár mobiltelefonja feltöltésére is használható. A modern és nagyon praktikus vízálló reflektor állvánnyal 180 °C-ban dönthető, és praktikus tartóként vagy maxihurokként is használható.

Ár idején felülvizsgálat: 9 907 Ft

Erőteljes LED reflektor mozgásérzékelővel a ház homlokzatán

LED 30W-os lapos reflektor érzékelővel.

Ár idején felülvizsgálat: 9 907 Ft

A klasszikus halogén világítás helyettesítésére ideálisak a LED reflektorok, amelyek tökéletesen megvilágítanak nagy bel- és kültéri tereket. Leggyakrabban műhelyekben, összeszerelő üzemekben, csarnokokban és raktárakban, vagy otthoni használatra a kertben vagy az udvarban használják. Röviden: mindig van hasznuk.

A LED reflektor kiválasztása viszonylag egyszerű. De először mindig meg kell fontolnia, hogy milyen célokra szeretné használni a reflektort. Ez alapján válassza ki a reflektor típusát. Léteznek szabadon álló, földbe állítható reflektorok, hordozható reflektorok, szalagos reflektorok és mozgásérzékelős reflektorok. Az érzékelővel, vagy PIR mozgásérzékelővel felszerelt reflektorok minden érzékelt mozgásnál automatikusan felgyulladnak, vagy egy beállított idő után maguktól kikapcsolnak. Ez sok munkát megkönnyít. Teljesen újak a napelemes LED reflektorok is, amelyek még gazdaságosabbak. Ezután figyelembe kell vennie a reflektor erejét és a fény színét.