LED panelek

Fehér LED mennyezeti panel 600×600 mm

A 600×600 mm 40W Economy fehér LED mennyezeti panel a legnépszerűbb, legkelendőbb és egyben a legkedvezőbb árúak közé tartozik. A mennyezeti panel kitűnik csendes működésével, zümmögés és kellemetlen villogás nélkül. Teljesen karbantartásmentes. Mivel hűvös hőforrásról van szó, nincs égési sérülésveszély, és így kiküszöbölhető a tűzveszély.

Ár idején felülvizsgálat: 8 253 Ft

Erőteljes fehér LED panel 40 W

A 40 W-os Mlight Easyfix 1500 81-2099 LED panel semleges fehér színben alkalmas irodákba és nyilvános helyiségekbe, egészségügyi intézményekbe, éttermekbe, szállodákba, valamint otthonokba és lakásokba. Előnye az egyszerű telepítés. A LED panel kiváló minőségű és tartós anyagból készül.

Ár idején felülvizsgálat: 61 132 Ft

Kerek süllyesztett lámpatest Prolumia

Süllyesztett mennyezeti lámpatest. A PROLUMIA 40001420 modern LED-es süllyesztett lámpatest kiváló minőségű alumíniumból készült. A lámpatest felülete fehér.

Ár idején felülvizsgálat: 17 698 Ft

Kiváló minőségű és nagy teljesítményű LED panel

A 300×300 mm méretű, nagy fényerejű LED panel praktikusan helyettesíti az irodák, üzletek mennyezetébe, folyosókon és egyéb helyiségek mennyezetébe szerelt régi lámpatesteket, de a lakás praktikus lámpatesteként is használható. A 20 W-os teljesítmény legalább 50%-os energiamegtakarítást eredményez. A LED-panelek nem hajlamosak az ismételt kapcsolásra, és hosszú élettartamúak.

Ár idején felülvizsgálat: 3 755 Ft

A LED-panelek okos kütyük, amelyekkel még hangulatosabbá teheti otthonát. Ez egy falra és mennyezetre szerelhető sík világítás, amely egy belső tér kifinomult megvilágítását biztosítja. Keskeny kialakításuknak köszönhetően szépen alkalmazkodnak a térhez, nem zavarják azt, és hangulatos légkört teremtenek. Ezenkívül a panel a gipszkartonba beépíthető vagy felakasztható. Többféle lehetőség közül is választhat.

A legnépszerűbbek az egyszerű négyzet, téglalap vagy kerek panelformák. A különböző kialakítások és szerelési módok lehetővé teszik, hogy bármilyen helyiségbe választhasson LED-panelt. Ideálisak szállodákba, irodákba vagy éttermekbe, valamint konyhákba, étkezőkbe és nappalikba. A rugós rögzítéseknek vagy acélkábeleknek köszönhetően a felszerelés is nagyon egyszerű. A LED-világítás lehetővé teszi a fény intenzitásának, szórásának vagy színének megválasztását is, így mindig megtalálhatja a helyiségnek megfelelő panelt.