LED mennyezeti lámpák és csillárok

Fürdőszoba LED modern lámpatest

A Top Light Colorado LED-es fürdőszobai lámpatest a modern design elemeit hordozza. A fürdőszobai lámpa, amely megfelelően hatékony megvilágítást biztosít. Praktikus és határozottan érdekes kiegészítője otthonának. Vonzó a formatervezésével, elkápráztat a teljesítményével és az energiahatékonyságával.

Ár idején felülvizsgálat: 16 375 Ft

Kerek süllyesztett lámpatest Prolumia

Süllyesztett mennyezeti lámpatest. A PROLUMIA 40001420 modern LED-es süllyesztett lámpatest kiváló minőségű alumíniumból készült. A lámpatest felülete fehér.

Ár idején felülvizsgálat: 17 698 Ft

Fürdőszobai LED mennyezeti lámpa fehér színben

A Müller-Licht Milex 2050084 LED 24 W-os fürdőszobai mennyezeti lámpa négyzet alakú. Központi fényforrásként használható lámpa. Vízálló. A modern LED-technológiának köszönhetően a fürdőszobai mennyezeti lámpa kiemelkedő gazdaságossággal rendelkezik, és pénzt takarít meg.

Ár idején felülvizsgálat: 15 862 Ft

Kiváló minőségű és nagy teljesítményű LED panel

A 300×300 mm méretű, nagy fényerejű LED panel praktikusan helyettesíti az irodák, üzletek mennyezetébe, folyosókon és egyéb helyiségek mennyezetébe szerelt régi lámpatesteket, de a lakás praktikus lámpatesteként is használható. A 20 W-os teljesítmény legalább 50%-os energiamegtakarítást eredményez. A LED-panelek nem hajlamosak az ismételt kapcsolásra, és hosszú élettartamúak.

Ár idején felülvizsgálat: 3 755 Ft

LED-es éjszakai lámpa átmenő aljzattal

Szóval szereted a praktikus, funkcionális dolgokat, amelyek gyakorlatilag semmibe sem kerülnek, mégis tökéletes szolgáltatást nyújtanak? Akkor örülni fog ennek a fajta éjszakai fénynek. Hatékony megoldás, amelyet mindenki üdvözölni fog. Igen, egy biztosan nem lesz elég, mert ez a modern funkcionális dolog több mint szükséges és értékelt. Ha egyszer kipróbálod és használod, már nem tudsz meglenni nélküle. Csodálatos dolog.

Ár idején felülvizsgálat: 3 457 Ft

Fali lámpa krómozott

FABIAS fali lámpa lenyűgöző kivitelben. Modern kialakítású LED-es fali lámpa, amely alkalmas tükör megvilágítására. Kiemelkedik az energiatakarékosság, a teljes teljesítmény és a hosszú élettartam terén.

Ár idején felülvizsgálat: 62 190 Ft

Praktikus kültéri, dugaszolható napelemes lámpatest GLEN 17000

A GLEN 17000 napelemes lámpatest kiváló minőségű, erős, tartós anyagból készül. Modern, mégis sokoldalú kialakításának köszönhetően bármilyen külső és stílusú létesítménybe illeszkedik. Kiválóan szolgálja a célját. Kellemes és praktikus megvilágítást biztosít anélkül, hogy bármibe kerülne! Minden a napenergia alapján működik. Mindössze egy napos helyre kell helyezni, hogy a kültéri lámpa napközben fel tudjon töltődni.

Ár idején felülvizsgálat: 1 241 Ft

Gazdaságos és elegáns mennyezeti lámpát keres otthonába? Ezután fontolja meg a LED-es világítás megvásárlását, amely különböző kialakítású lehet. A modern LED-es függő mennyezeti lámpák, spotlámpák vagy LED-es panelek nagyon népszerűek. Minden LED-es lámpa maximális környezetbarátságával, hosszú élettartamával és nagyfokú gazdaságosságával tűnik ki. Ezen kívül megválaszthatja a fény erősségét vagy akár a színét is, így garantáltan minden helyiségben megtalálja a megfelelő világítást. A távirányítóval, dimmelhető funkcióval vagy időzítővel ellátott LED-es lámpatestek szintén nagyon népszerűek a modern otthonokban.

Amellett, hogy a LED-es lámpatestek sokféle szép és szokatlan dizájnban készülhetnek, maga a fény is érdekes, amely különböző érzéseket kelthet. Például a meleg fehér fénnyel világító LED-es csillárok kellemes és meleg hangulatot teremtenek az otthonban, míg a meleg fehér fényű lámpatestek elősegítik a koncentrációt.