LED láncok

Karácsonyi LED függöny – 5 csillagok

A csillag a karácsonyhoz tartozó szimbólumok egyike. Hasonlóképpen, ma már el sem tudjuk képzelni a karácsonyt és általában az adventet a karácsonyi díszek formájában megjelenő különböző fények nélkül. Itt gyönyörű világítás, amely alkalmas az otthon és a szabadban. Ez a csillagokból álló karácsonyi medál bárhol megtalálja a megfelelő alkalmazását. Nemcsak az erkélyt, a teraszt, a kertet, hanem az otthoni ablakpárkányt stb. is feldobja.

Ár idején felülvizsgálat: 9 295 Ft

Karácsonyi LED lánc – csillagok 61 LED-del

A karácsonyi medál – 5 csillag 61 LED-ből áll. A karácsonyi lánc alkalmas dekoráció otthonra vagy kültérre. Díszítheti vele a belső teret, használhatja az ablakban, valamint a szabadban is betöltheti a célját, akár a teraszon, az erkélyen vagy bárhol a kertben. A karácsonyi hangulat összetéveszthetetlen varázsát teremti meg, és kellemes fényt ad hozzá.

Ár idején felülvizsgálat: 9 544 Ft

2 db fényvezetékből álló készlet – LED karácsonyfa világítás

A LED-es fényláncok ideálisak a karácsonyi szezonban a kert díszítésére, a karácsonyfa megvilágítására vagy erkélyvilágításra. A hideg fehér LED-ek vékony ezüst drótra vannak helyezve, így a világítás nagyon lágynak tűnik. A karácsonyi lánc időzítővel is rendelkezik – a fények az első bekapcsolás után automatikusan be- és kikapcsolnak. Mindig 6 órán át bekapcsolva, és 18 órán át üresen lesz.

Ár idején felülvizsgálat: 8 253 Ft

Kültéri napelemes dekoratív LED szitakötő világítás

A 24 LED-es szitakötő alakú napelemes LED-es díszkivilágítás bármely külsőt feldob. Kültéri világítás 24 fehér fényt kibocsátó LED-del. Az egyediséget az átlátszó kábel fokozza. A gyönyörű világító szitakötők nemcsak romantikus hangulatot teremtenek, hanem gyönyörű, kellemes kültéri világítást is bárhol a kertben, erkélyen vagy teraszon.

Ár idején felülvizsgálat: 8 849 Ft

LED fénylánc egész éves használatra

A karácsony varázsa nem képzelhető el megfelelő dekoráció nélkül, akár otthon, akár a szabadban. Megfelelő és összetéveszthetetlen hangulatot kölcsönöz a karácsonynak. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet szerez. A szép karácsonyi fényeknél nincs jobb. Itt a kényelmes távirányítóval ellátott fényes eső kialakításában.

Ár idején felülvizsgálat: 15 994 Ft

Fénylánc fákkal beltéri használatra

A gyönyörű díszkivilágítás varázslatos téli hangulatot varázsol otthonába. A LED-technológiának köszönhetően nem kell izzót cserélni. A LED-ek ütésállóak és nem bocsátanak ki hőt. A kis fákkal ellátott fénylánc kb. 1,5 m hosszú, és elemmel működik, amely nem tartozék. A világítás csak beltéri használatra alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 2 713 Ft

Fénylánc csillagokkal belső és külső térre

Gyönyörű karácsonyi fénydekoráció – LED lánc csillagokkal – bevilágítja a karácsonyi ünnepeket. Nagyra fogja értékelni a távirányítót, amelyet ez a lánc tartalmaz. Segítségével 6 órás fényidőzítőt, színtompítást és 9 egyéb világítási funkciót állíthat be. A világítás beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, és az akkumulátornak köszönhetően tényleg bárhol elhelyezhető.

Ár idején felülvizsgálat: 13 199 Ft

LED napelemes fénylánc kültérre

Napelemes lánc LED technológiával. Az alacsony fényerősség miatt inkább dekoratív lámpatestként használják. Energiatakarékos napelemes lámpatest. Napközben a beépített napelem tölti fel, sötétedés után pedig a lámpatest automatikusan bekapcsol. Kiválóan alkalmas felhajtók, járdák vagy kertek megvilágítására. A lámpatest 8 világítási móddal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 6 451 Ft

LED fénylánc egész éves használatra

A 300 LED-et tartalmazó, meleg és hideg fehér színt kibocsátó karácsonyi fényfüggöny beltéren és kültéren egyaránt használható. Gyönyörű dekorációként is használható a karácsonyi dekoráció részeként otthon vagy a szabadban. Kialakításának és a modern LED-technológiának köszönhetően gyakorlatilag egész évben használható, akár beltéren, akár kültéren.

Ár idején felülvizsgálat: 12 653 Ft

LED színes fényfüggöny

A fényfüggöny valóban sokoldalú világítás az otthonában. Elhelyezheti az ablakban, az ajtón, az ajtók között vagy egyszerűen a falon. És mi a legjobb? Hogy nem csak karácsonykor kell használni, hanem az év bármely szakában. A LED-ek nem termelnek hőt vagy UV-sugárzást. A világításhoz távirányító is tartozik, amelynek köszönhetően nemcsak a világítást kapcsolhatja be és ki távolról, hanem időzítőt is beállíthat (a világítás mindig 6 órán át világít, és utána 18 órán át alszik “), vagy használhatja a fényerő növelésének vagy csökkentésének lehetőségét.

Ár idején felülvizsgálat: 18 823 Ft

Karácsonyi LED függöny csillagokkal

A gyönyörű díszlánc magára vonzza a figyelmet az ablakban, a kandallópárkány felett, az erkélyen, a teraszon vagy a kertben. A lánc váltakozó szálakból áll, amelyek egy nagy és egy kis csillaggal végződnek. A karácsonyi láncok beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. A LED-ek nem bocsátanak ki hőt vagy UV-sugárzást. Az izzókhoz képest rendkívül alacsony az áramfogyasztás (akár 90%-os megtakarítás).

Ár idején felülvizsgálat: 9 213 Ft