LED lámpák

Praktikus kis LED foglalatú lámpa

A tájképi motívummal ellátott kis LED-es foglalatlámpa gyengéd éjszakai fényként szolgál, hogy segítse a tájékozódást a sötét szobában. Hasznosnak bizonyul a gyermekszobákban, hálószobákban és előszobákban. Alacsony energiafogyasztásának köszönhetően egész éjjel világít, kis méretének köszönhetően pedig nyaralásra is magával viheti egy szállodába, és még ismeretlen környezetben is kényelmesen érezheti magát.

Ár idején felülvizsgálat: 827 Ft

Napelemes kerti lámpa LED gömb

A gömb alakú, menő napelemes LED kerti lámpa nagyon népszerű kerti dekoráció a telepítés és a használhatóság miatt. Ezt a 15 cm átmérőjű modellt éles PVC hegyének köszönhetően könnyű a talajba szúrni, sötétedés után pedig a LED izzók megvilágítják a gömböt, és kellemes hangulatot teremtenek a kertben vagy a felhajtón.

Ár idején felülvizsgálat: 3 457 Ft

LED-es éjszakai lámpa átmenő aljzattal

Szóval szereted a praktikus, funkcionális dolgokat, amelyek gyakorlatilag semmibe sem kerülnek, mégis tökéletes szolgáltatást nyújtanak? Akkor örülni fog ennek a fajta éjszakai fénynek. Hatékony megoldás, amelyet mindenki üdvözölni fog. Igen, egy biztosan nem lesz elég, mert ez a modern funkcionális dolog több mint szükséges és értékelt. Ha egyszer kipróbálod és használod, már nem tudsz meglenni nélküle. Csodálatos dolog.

Ár idején felülvizsgálat: 3 457 Ft

LED asztali lámpa modern designban

A modern kialakítású ACTION 4 W-os LED-es asztali lámpa első pillantásra lenyűgöz a formatervezésével. Alkalmas minden belső térhez. Nemcsak a hálószobában, hanem a diák-, vendégszobában is megtalálja az alkalmazását és használatát. Élénkíti a belső teret. Hozzájárul a hangulatos világításhoz, amely nemcsak a kellemes hangulat megteremtéséhez, hanem a kényelmes ágyban való olvasáshoz is használható. A LED-lámpa krómból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 18 177 Ft

Praktikus kültéri, dugaszolható napelemes lámpatest GLEN 17000

A GLEN 17000 napelemes lámpatest kiváló minőségű, erős, tartós anyagból készül. Modern, mégis sokoldalú kialakításának köszönhetően bármilyen külső és stílusú létesítménybe illeszkedik. Kiválóan szolgálja a célját. Kellemes és praktikus megvilágítást biztosít anélkül, hogy bármibe kerülne! Minden a napenergia alapján működik. Mindössze egy napos helyre kell helyezni, hogy a kültéri lámpa napközben fel tudjon töltődni.

Ár idején felülvizsgálat: 1 241 Ft

A LED-es lámpák már minden hálószoba, dolgozószoba, iroda vagy gyerekszoba nélkülözhetetlen részei. Céljuk, hogy megvilágítsák a munkaterületet, hangulatos légkört teremtsenek a szobában, vagy tökéletes árnyékot adjanak, ha könyvet olvas az ágyban. Ezek mellett léteznek olyan LED-es kültéri lámpák is, amelyek mozgásérzékelővel és napelemmel is felszerelhetők. Ezeket a lámpákat leggyakrabban felhajtók és kerti ülőhelyek megvilágítására vagy egy tó szépítésére használják.

A LED-lámpák előnye, hogy hosszú élettartammal, nagy tartóssággal és alacsony energiafogyasztással rendelkeznek. Ez nemcsak a környezetet, hanem az Ön pénztárcáját is megkíméli a felesleges kiadásoktól. Többféle kivitelben, különböző fényerősséggel és színnel választhatja őket. Például egy állat formájú, meleg fehér fénnyel világító gyermek LED-lámpa gyönyörűen mutat egy gyerekszoba éjjeliszekrényén, míg egy elegáns, hideg fehér fénnyel világító fekete lámpa jobban mutat egy munkaasztalon.