LED kültéri és kerti világítás

Napelemes LED világítás mozgásérzékelővel Esotec Trio – 3 db

Ha például olyan kültéri területeket szeretne megvilágítani, ahol gyakran jár sötétben, de házak bejáratait, lépcsőházakat és más olyan helyeket is, ahol rövid vagy hosszú távú világításra van szükség, akkor ez az Esotec Trio napelemes spotlámpa ideális megoldás. Fel van szerelve mozgásérzékelővel, amelyet az Ön igényeitől függően használhat vagy nem használhat. Ha használni szeretné, a fény mindig akkor kapcsol be, amikor hőingadozást, azaz az Ön mozgását érzékeli.

Ár idején felülvizsgálat: 17 185 Ft

Kültéri napelemes lámpatest kő alakban

Világítsd be stílusosan a kertedet! Szerezzen be egy érdekes kültéri napelemes kő alakú lámpatestet, amely remekül mutat majd sziklakertben, díszfalon, kerti tó, öntözőlyuk vagy szökőkút mellett. Ennek köszönhetően kertje szépsége még sötétben vagy éjszaka is megvilágított marad. A Stone lámpatest a beépített napelemre eső napsugarakból és egy AA elemből nyeri az energiát. Így számíthat az intenzív, világos fényre.

Karácsonyi LED függöny – 5 csillagok

A csillag a karácsonyhoz tartozó szimbólumok egyike. Hasonlóképpen, ma már el sem tudjuk képzelni a karácsonyt és általában az adventet a karácsonyi díszek formájában megjelenő különböző fények nélkül. Itt gyönyörű világítás, amely alkalmas az otthon és a szabadban. Ez a csillagokból álló karácsonyi medál bárhol megtalálja a megfelelő alkalmazását. Nemcsak az erkélyt, a teraszt, a kertet, hanem az otthoni ablakpárkányt stb. is feldobja.

Ár idején felülvizsgálat: 9 295 Ft

Karácsonyi LED lánc – csillagok 61 LED-del

A karácsonyi medál – 5 csillag 61 LED-ből áll. A karácsonyi lánc alkalmas dekoráció otthonra vagy kültérre. Díszítheti vele a belső teret, használhatja az ablakban, valamint a szabadban is betöltheti a célját, akár a teraszon, az erkélyen vagy bárhol a kertben. A karácsonyi hangulat összetéveszthetetlen varázsát teremti meg, és kellemes fényt ad hozzá.

Ár idején felülvizsgálat: 9 544 Ft

Kültéri LED fali lámpa RENO

RED Design Rendl – LED-es kültéri lámpatest RENO kiemelkedik a design és mindenekelőtt a praktikum tekintetében. Kialakításának, formájának, méreteinek köszönhetően minden külső és stílusú kültéri létesítménybe illeszkedik. Praktikus kiegészítő, amelyet több okból is értékelni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 16 209 Ft

2 db fényvezetékből álló készlet – LED karácsonyfa világítás

A LED-es fényláncok ideálisak a karácsonyi szezonban a kert díszítésére, a karácsonyfa megvilágítására vagy erkélyvilágításra. A hideg fehér LED-ek vékony ezüst drótra vannak helyezve, így a világítás nagyon lágynak tűnik. A karácsonyi lánc időzítővel is rendelkezik – a fények az első bekapcsolás után automatikusan be- és kikapcsolnak. Mindig 6 órán át bekapcsolva, és 18 órán át üresen lesz.

Ár idején felülvizsgálat: 8 253 Ft

Kerek süllyesztett lámpatest Prolumia

Süllyesztett mennyezeti lámpatest. A PROLUMIA 40001420 modern LED-es süllyesztett lámpatest kiváló minőségű alumíniumból készült. A lámpatest felülete fehér.

Ár idején felülvizsgálat: 17 698 Ft

Erőteljes LED reflektor mozgásérzékelővel a ház homlokzatán

LED 30W-os lapos reflektor érzékelővel.

Ár idején felülvizsgálat: 9 907 Ft

Napelemes kerti lámpa LED gömb

A gömb alakú, menő napelemes LED kerti lámpa nagyon népszerű kerti dekoráció a telepítés és a használhatóság miatt. Ezt a 15 cm átmérőjű modellt éles PVC hegyének köszönhetően könnyű a talajba szúrni, sötétedés után pedig a LED izzók megvilágítják a gömböt, és kellemes hangulatot teremtenek a kertben vagy a felhajtón.

Ár idején felülvizsgálat: 3 457 Ft

Kerti napelemes világítás lámpa alakban

Az 1 LED-es By-131584 lámpa alakú napelemes világítás gyönyörű, és ami a legfontosabb, funkcionális dekoráció a szabadban. Elhelyezheti az út mentén, és hatékonyan megvilágíthatja vele, valamint a kerti ösvények körül, de a kertben vagy a teraszon bárhol elhelyezheti. A fekete színű, lámpa alakú világítás bármilyen stílusú kültéri környezetbe illik. Gyönyörű romantikus elem a közvetett világításhoz.

Ár idején felülvizsgálat: 3 953 Ft

Kültéri napelemes dekoratív LED szitakötő világítás

A 24 LED-es szitakötő alakú napelemes LED-es díszkivilágítás bármely külsőt feldob. Kültéri világítás 24 fehér fényt kibocsátó LED-del. Az egyediséget az átlátszó kábel fokozza. A gyönyörű világító szitakötők nemcsak romantikus hangulatot teremtenek, hanem gyönyörű, kellemes kültéri világítást is bárhol a kertben, erkélyen vagy teraszon.

Ár idején felülvizsgálat: 8 849 Ft

LED fénylánc egész éves használatra

A karácsony varázsa nem képzelhető el megfelelő dekoráció nélkül, akár otthon, akár a szabadban. Megfelelő és összetéveszthetetlen hangulatot kölcsönöz a karácsonynak. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet szerez. A szép karácsonyi fényeknél nincs jobb. Itt a kényelmes távirányítóval ellátott fényes eső kialakításában.

Ár idején felülvizsgálat: 15 994 Ft

Fénylánc csillagokkal belső és külső térre

Gyönyörű karácsonyi fénydekoráció – LED lánc csillagokkal – bevilágítja a karácsonyi ünnepeket. Nagyra fogja értékelni a távirányítót, amelyet ez a lánc tartalmaz. Segítségével 6 órás fényidőzítőt, színtompítást és 9 egyéb világítási funkciót állíthat be. A világítás beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, és az akkumulátornak köszönhetően tényleg bárhol elhelyezhető.

Ár idején felülvizsgálat: 13 199 Ft

LED napelemes fénylánc kültérre

Napelemes lánc LED technológiával. Az alacsony fényerősség miatt inkább dekoratív lámpatestként használják. Energiatakarékos napelemes lámpatest. Napközben a beépített napelem tölti fel, sötétedés után pedig a lámpatest automatikusan bekapcsol. Kiválóan alkalmas felhajtók, járdák vagy kertek megvilágítására. A lámpatest 8 világítási móddal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 6 451 Ft

LED fénylánc egész éves használatra

A 300 LED-et tartalmazó, meleg és hideg fehér színt kibocsátó karácsonyi fényfüggöny beltéren és kültéren egyaránt használható. Gyönyörű dekorációként is használható a karácsonyi dekoráció részeként otthon vagy a szabadban. Kialakításának és a modern LED-technológiának köszönhetően gyakorlatilag egész évben használható, akár beltéren, akár kültéren.

Ár idején felülvizsgálat: 12 653 Ft

LED színes fényfüggöny

A fényfüggöny valóban sokoldalú világítás az otthonában. Elhelyezheti az ablakban, az ajtón, az ajtók között vagy egyszerűen a falon. És mi a legjobb? Hogy nem csak karácsonykor kell használni, hanem az év bármely szakában. A LED-ek nem termelnek hőt vagy UV-sugárzást. A világításhoz távirányító is tartozik, amelynek köszönhetően nemcsak a világítást kapcsolhatja be és ki távolról, hanem időzítőt is beállíthat (a világítás mindig 6 órán át világít, és utána 18 órán át alszik “), vagy használhatja a fényerő növelésének vagy csökkentésének lehetőségét.

Ár idején felülvizsgálat: 18 823 Ft

Praktikus kültéri, dugaszolható napelemes lámpatest GLEN 17000

A GLEN 17000 napelemes lámpatest kiváló minőségű, erős, tartós anyagból készül. Modern, mégis sokoldalú kialakításának köszönhetően bármilyen külső és stílusú létesítménybe illeszkedik. Kiválóan szolgálja a célját. Kellemes és praktikus megvilágítást biztosít anélkül, hogy bármibe kerülne! Minden a napenergia alapján működik. Mindössze egy napos helyre kell helyezni, hogy a kültéri lámpa napközben fel tudjon töltődni.

Ár idején felülvizsgálat: 1 241 Ft

Kültéri mennyezeti LED lámpatest Eglo

A modern kialakítású kültéri sínlámpa a kültéri alkalmazások széles skáláját kínálja, a fedett bejárattól a teraszig vagy a loggiáig. A mennyezeti lámpatest antracit színben kapható. Ezáltal gyakorlatilag minden kültéri berendezési stílussal kompatibilissé válik.

Ár idején felülvizsgálat: 24 148 Ft

Karácsonyi LED függöny csillagokkal

A gyönyörű díszlánc magára vonzza a figyelmet az ablakban, a kandallópárkány felett, az erkélyen, a teraszon vagy a kertben. A lánc váltakozó szálakból áll, amelyek egy nagy és egy kis csillaggal végződnek. A karácsonyi láncok beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. A LED-ek nem bocsátanak ki hőt vagy UV-sugárzást. Az izzókhoz képest rendkívül alacsony az áramfogyasztás (akár 90%-os megtakarítás).

Ár idején felülvizsgálat: 9 213 Ft

Minden kert, terasz vagy erkély több fényt és több árnyékot érdemel. Különösen éjszaka, amikor a világítás még varázslatosabbá teszi. Ha autóbeállót, szökőkutat vagy esetleg tavat szeretne megvilágítani, a LED-es kültéri világítás a megfelelő megoldás. Típusok egész sorából választhatunk, a nagy területeket is megvilágító LED reflektoroktól a földbe tapadt, kisebb, de kellemes fényt keltő LED napelemes lámpákig.

A kültéri és kerti LED-lámpák nagyszerűek, mivel hosszú élettartammal és alacsony energiafogyasztásukkal rendelkeznek. Ezzel kíméli a környezetet és a pénztárcáját. Ugyanakkor rendkívül ellenállóak a nedvességgel és az esővel szemben. Idő- és mozgáskapcsolókkal is felszerelhetők, ami sok munkától és aggodalomtól kíméli meg. Végül, de nem utolsósorban, minden bizonnyal értékelni fogja a színek, intenzitás és a fényszórók széles választékát. Így kiválaszthatja a megfelelő világítást kertje számára.