LED izzók

LED izzó 5,5 W E14 3 változatban

Az 5,5 W-os E14-es LED-izzó nagyon hatékony és költségtakarékos helyettesítője a nem hatékony izzószálaknak és az úgynevezett energiatakarékos izzóknak. Kis méretének köszönhetően szinte bármilyen lámpatestbe illeszthető. A teljesítmény, a fényerősség és az ár arányában kiemelkedik.

Ár idején felülvizsgálat: 910 Ft

A LED izzók számos előnnyel tűnnek ki. A fő és kétségtelenül a legfontosabb előny az, hogy hihetetlenül hosszú ideig tart. Egy LED izzó élettartama 30-70 ezer óra között van, ami gazdasági és ökológiai előnyt jelent. Ezen kívül ritkán fog meglepődni azon az abszolút sötétségen, amelyet egyszerűen az okoz, hogy a LED izzó leállt. Amint az izzó elkezdi elérni élettartama végét, fényének intenzitása csökkenni kezd, így azonnal tudni fogja, mikor van itt a megfelelő idő a cserére. Ráadásul a LED izzók sokkal tartósabbak, gazdaságosabbak és nem tartalmaznak mérgező anyagokat.

Nagy előnye az is, hogy a LED-izzóválasztékot saját igényeihez igazíthatja. Azt szeretné, hogy a LED izzó erősebb fehér fénnyel világítson, vagy esetleg tompább meleg fénnyel? Elég, ha a kiválasztásnál a kelvinben megadott színhőmérsékletet veszi figyelembe. Minél magasabb a kelvin szám, annál hidegebb lesz a fény színe.