LED munkalámpák, ipari és közvilágítás

Kiváló minőségű és nagy teljesítményű LED panel

A 300×300 mm méretű, nagy fényerejű LED panel praktikusan helyettesíti az irodák, üzletek mennyezetébe, folyosókon és egyéb helyiségek mennyezetébe szerelt régi lámpatesteket, de a lakás praktikus lámpatesteként is használható. A 20 W-os teljesítmény legalább 50%-os energiamegtakarítást eredményez. A LED-panelek nem hajlamosak az ismételt kapcsolásra, és hosszú élettartamúak.

Ár idején felülvizsgálat: 3 755 Ft

A LED-es munkalámpák lehetnek lámpatestek, spotlámpák, fénycsövek és kiegészítő lámpák, amelyek segítségével nagy területet világíthat meg. Lényegében a korábban széles körben használt halogén- és xenonlámpák környezetbarátabb és gazdaságosabb helyettesítői. A LED-es kültéri munkalámpák azonban sokkal praktikusabbak és kényelmesebbek ehhez képest.

Ezek kiválasztásával nemcsak a megvilágítandó terület méretét, hanem a fény háromdimenziós szórását, intenzitását vagy színét is beállíthatja, ami az eredeti lámpatípusoknál nem volt lehetséges. Ráadásul bekapcsoláskor nem villódznak, és nem adnak kellemetlen zümmögő hangot. Ráadásul azonnal a maximumra világítanak, így nem kell várni a munkára. A LED-es munkalámpák különböző gépekre, autókra, traktorokra, kotrógépekre vagy hajókra szerelhetők, és bármikor használhatók, amikor csak szükség van rájuk. Így a rossz fényviszonyok nem fognak esélyt adni Önnek és a LED-es munkalámpáknak!