Egyéb LED-ek

Fürdőszoba LED modern lámpatest

A Top Light Colorado LED-es fürdőszobai lámpatest a modern design elemeit hordozza. A fürdőszobai lámpa, amely megfelelően hatékony megvilágítást biztosít. Praktikus és határozottan érdekes kiegészítője otthonának. Vonzó a formatervezésével, elkápráztat a teljesítményével és az energiahatékonyságával.

Ár idején felülvizsgálat: 16 375 Ft

Karácsonyi LED függöny – 5 csillagok

A csillag a karácsonyhoz tartozó szimbólumok egyike. Hasonlóképpen, ma már el sem tudjuk képzelni a karácsonyt és általában az adventet a karácsonyi díszek formájában megjelenő különböző fények nélkül. Itt gyönyörű világítás, amely alkalmas az otthon és a szabadban. Ez a csillagokból álló karácsonyi medál bárhol megtalálja a megfelelő alkalmazását. Nemcsak az erkélyt, a teraszt, a kertet, hanem az otthoni ablakpárkányt stb. is feldobja.

Ár idején felülvizsgálat: 9 295 Ft

Karácsonyi LED lánc – csillagok 61 LED-del

A karácsonyi medál – 5 csillag 61 LED-ből áll. A karácsonyi lánc alkalmas dekoráció otthonra vagy kültérre. Díszítheti vele a belső teret, használhatja az ablakban, valamint a szabadban is betöltheti a célját, akár a teraszon, az erkélyen vagy bárhol a kertben. A karácsonyi hangulat összetéveszthetetlen varázsát teremti meg, és kellemes fényt ad hozzá.

Ár idején felülvizsgálat: 9 544 Ft

Karácsonyi LED dekorációk – kupola

A talapzaton álló kupola alakú dekoráció nemcsak karácsonykor, hanem szó szerint egész évben vonzza minden látogatóját. Az üvegkupola alatti fadíszek csodálatosan kiemelik a karácsonyi ünnepek ünnepi és romantikus hangulatát.

Ár idején felülvizsgálat: 5 227 Ft

Praktikus kis LED foglalatú lámpa

A tájképi motívummal ellátott kis LED-es foglalatlámpa gyengéd éjszakai fényként szolgál, hogy segítse a tájékozódást a sötét szobában. Hasznosnak bizonyul a gyermekszobákban, hálószobákban és előszobákban. Alacsony energiafogyasztásának köszönhetően egész éjjel világít, kis méretének köszönhetően pedig nyaralásra is magával viheti egy szállodába, és még ismeretlen környezetben is kényelmesen érezheti magát.

Ár idején felülvizsgálat: 827 Ft

Fából készült karácsonyi gyertyatartó LED-ekkel

Egy stílusos szobadísz, amely igazi karácsonyi hangulatot idéz. A fából készült gyertyatartó 7 LED-et tartalmaz, amelyek meleg fehér fényt bocsátanak ki. Mindegyik gyertya végén egy műfenyő dísz található. A gyertyatartó áramellátása egy elektromos hálózatról származó tápkábellel történik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 055 Ft

Újratölthető praktikus LED-es zseblámpa

Frissüljön fel bárhol, bármikor, és ne csak útközben. Az új idők forradalmi technológiát hoznak. Ez minden iparágra vonatkozik. Így jutottunk el a fáklyákon, petróleumlámpákon, klasszikus izzólámpákon és halogénlámpákon keresztül a mai megoldásig, a LED-ekig. Praktikus és kedvelt termék a LED-es zseblámpa.

Ár idején felülvizsgálat: 16 523 Ft

LED lámpa – modern és időtlen dekoráció

A LED-lámpa egy gyönyörű dekoráció, amely dizájnban és funkcióban is feldobja a belső és külső tereket. Egy LED-es lámpával nem kell aggódnia a kiégés, a gyertyák meggyulladása stb. miatt. Modern LED lámpa nagyon vonzó dekoráció, amely jól mutat a bejáratnál, a teraszon, az erkélyen, vagy ugyanolyan jól mutat a bejáratban, vagy bárhol máshol a beltérben, ahol fokozza az otthon varázsát.

Ár idején felülvizsgálat: 1 555 Ft

Fürdőszobai LED mennyezeti lámpa fehér színben

A Müller-Licht Milex 2050084 LED 24 W-os fürdőszobai mennyezeti lámpa négyzet alakú. Központi fényforrásként használható lámpa. Vízálló. A modern LED-technológiának köszönhetően a fürdőszobai mennyezeti lámpa kiemelkedő gazdaságossággal rendelkezik, és pénzt takarít meg.

Ár idején felülvizsgálat: 15 862 Ft

LED-es éjszakai lámpa átmenő aljzattal

Szóval szereted a praktikus, funkcionális dolgokat, amelyek gyakorlatilag semmibe sem kerülnek, mégis tökéletes szolgáltatást nyújtanak? Akkor örülni fog ennek a fajta éjszakai fénynek. Hatékony megoldás, amelyet mindenki üdvözölni fog. Igen, egy biztosan nem lesz elég, mert ez a modern funkcionális dolog több mint szükséges és értékelt. Ha egyszer kipróbálod és használod, már nem tudsz meglenni nélküle. Csodálatos dolog.

Ár idején felülvizsgálat: 3 457 Ft

LED fénylánc egész éves használatra

A karácsony varázsa nem képzelhető el megfelelő dekoráció nélkül, akár otthon, akár a szabadban. Megfelelő és összetéveszthetetlen hangulatot kölcsönöz a karácsonynak. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet szerez. A szép karácsonyi fényeknél nincs jobb. Itt a kényelmes távirányítóval ellátott fényes eső kialakításában.

Ár idején felülvizsgálat: 15 994 Ft

Fénylánc fákkal beltéri használatra

A gyönyörű díszkivilágítás varázslatos téli hangulatot varázsol otthonába. A LED-technológiának köszönhetően nem kell izzót cserélni. A LED-ek ütésállóak és nem bocsátanak ki hőt. A kis fákkal ellátott fénylánc kb. 1,5 m hosszú, és elemmel működik, amely nem tartozék. A világítás csak beltéri használatra alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 2 713 Ft

Szentelt gyertyatartó LED gyertyákkal minimalista kivitelben

A Holy LED-es gyertyatartó egyedi, mégis minimalista dizájnban illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Varázslatos hangulatot teremt és kellemes megvilágítást biztosít nem csak karácsonykor.

Ár idején felülvizsgálat: 19 170 Ft

Karácsonyi LED dekoráció – hóember 58 cm magas

A 58 cm magas hóember biztosan nem olvad el tavaszig. Nemcsak tökéletesen megidézi az ünnepi hangulatot, aláhúzza a karácsony szellemét, de garantáltan örömet szerez minden barátjának és társának. Az általa kibocsátott fény minden szívet felmelegít.

Ár idején felülvizsgálat: 15 845 Ft